HTML

100 lépcső

100 lépcső vezet fel a kaputól a lakásig, de ha nincs kedved megmászni, akkor itt is betekinthetsz az életembe. jó béna szöveg, mi? :D

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Valahol el kell kezdeni

2008.08.04. 16:22 garamt

Az elmúlt hetekben szép lassan beköltöztem Újlipóciába. A lakásba száz lépcső vezet fel, lift nincs. Ez kissé megnehezítette ugyan a költözést - és még egy része hátra van - de nem aggaszt annyira, mint mondjuk anyámat aggasztja.

Az mondjuk igaz, hogy tegnap este, amikor a biciklim is az új helyre költözött, akkor azért megszenvedtem egy kicsit, de megéri, mert a Gödörtől Európa egyik legjobb bringaútja visz majdnem hazáig.

Úgyhogy majd itt fogok lakni, a százlépcső meg egy szépséges egoblog lesz, vállalva annak minden "szépségét". És persze lesz majd itt más is a szomszédban.

Szólj hozzá!

Címkék: költözés lakás bicikli egoblog

A bejegyzés trackback címe:

https://szazlepcso.blog.hu/api/trackback/id/tr8600172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása