HTML

100 lépcső

100 lépcső vezet fel a kaputól a lakásig, de ha nincs kedved megmászni, akkor itt is betekinthetsz az életembe. jó béna szöveg, mi? :D

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Baszdüh és péniszirígység

2008.08.05. 12:50 garamt

Tegnap este a Szeparéban ezt a két nagyszerű szót tanultam. Ha már régebb óta írnám a blogot, akkor biztos a kommentek közé várnám a megoldást, de most inkább elárulom a definíciókat.

A baszdüh talán nehezen is körülírható jobban, mint amit Czili Roland verse foglal szavakba. Azért az mindenesetre meglepő, hogy a baszdüh szóra a Google egy literás linket dob fel elsőre, de aztán megértettem, miért.

A péniszirigység a kárörvendők legnagyobb bánatára nem azt jelenti, hogy egy nyilvános férfi illemhelyen egy társaságban történő piszoárba vizelés során a szomszéd vizeldecsészénél űrítő illető féltékenyen méregeti egy másik férfiember nemi szervét. A pasik nemzőszervére a csajok irigykednek. A péniszirigy csajok nem szeretik, hogy a férfi nemiszerv ősidők óta a nemzőerőt, a lelket, az aktivitást, az extrováltságot jeleníti meg. Nem szeretik, hogy a fallosz a harc a hatalom, a bátorság, az erő, a férfiasság jelképe.
(jó, ezt meg innen loptam, de pszt!)

Hát ez volt a tegnap este mérlege, meg egy kiadós elázás a világ legkisebb Samsonite ernyője alatt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szazlepcso.blog.hu/api/trackback/id/tr9601667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása